INICI  |  QUI SOM  |  QUE FEM  |  CONTACTA'NS

 

Qui Som

Ho fem professionals

Desenvolupem al màxim la nostra creativitat en cada projecte que se’ns presenta. Arrisquem, innovem i no ens marquem límits, perquè cada projecte és un nou repte per desenvolupar la nostra professionalitat.

Arkitektura treballa sense posar límits a la imaginació. Tanca els ulls i veuràs allò que et fa il·lusió, allò que t'agrada.
Pensa en un espai per viure, per treballar... Un espai per allò que vols, per estar-hi a gust. Aquells que ens ho han explicat, ja ho han fet realitat.

Dins o fora. En un taula o en una obra. A Arkitektura fem evolucionar el teu projecte i estem al seu costat i al teu costat en cada moment: creant-lo, dissenyant-lo i construint-lo. Des de les comarques gironines treballem per a tots aquells clients que ens volen conèixer i ens fan confiança. Ens acostem a ells i seguim els nostres projectes pas a pas, amb el màxim detall, sigui on sigui.

ARTkitektura d'interiors

“Ser d’aquí o ser d’allà,
aquesta no és la qüestió”


“Sabem el què som,
i sabem què podem ser”


Els professionals que treballen amb nosaltres

Arquitectes

El nostre equip d´arquitectes realitza projectes per a la contrucció de xalets d´obra nova, locals comercials, espais públics, etc.. amb els corresponents visats segons requeriments del projecte..

Aparelladors

Disposem d´un equip d´aparelladors que supervisen els projectes en la fase tècnica elaborant el sistema constructiu de les nostres obres.

Enginyers

El nostre equip d´enginyeria tècnica supervisa els projectes per espais de pública concurrència com ara restaurants, locals comercials, espais infantils. Adaptant-lo a les actuals normatives de accessibilitat, instal.lacions, prevenció de incendis, etc,…

Dissenyadors gràfics

Cada vegada més lligat l´interiorisme amb el disseny gràfic, disposem d´un servei que complementa tant els espais creats utilitzant el grafisme com les necessitats d´un client d´espais públics, de papereria, màrketing i imatge.Equip Artkitektura d'interiors


Alex Peña

Director Artkitektura d´interiors,
creatiu i coordinador industrials i procés obra.

Professionals de la Construcció

El nostre equip d'arquitectes i enginyers supervisa els projectes.

Professionals de la Construcció

Els nostres interioristes decoren i estructuren els espais interiors.

Professionals de la Construcció

Els nostres fusters, lampisters i pintors donen vida al projecte.

 disseny web